Salg av pinnesteik og saueskinn.

Vi tilbyr pinnesteik av ypperste kvalitet, direkte fra Sirdal fjellbeiter.

Sauene våre er av rasen norsk spælsau,  en rase som nedstammer fra den opprinnelige gammelnorske sauen og er nært beslektet med villsauen. Spælsauen har et veldig velsmakende og magert kjøtt. Dyrene går hele sommeren på fjellbeite i Sirdalsheiene. Etter slakting blir lammene videreforedlet av den prisbelønte bedriften Nyyyt i Bjerkreim. Her blir hele dyret saltet, tørket og pakket slik at holdbarheten er 5 mnd uten frysing. Hver pakke inneholder deler av ribbein, bog og lår. Kjøttfulle stykker til den perfekte festmiddag! Kjøttet leveres i pakninger på 1,5 og 2,5 kg. Pris kr. 360,- per kilo. Det hentes direkte fra gården på Kvæven (Sirdalsvegen 7758), fra slutten av oktober (etter slakting og foredling).

Bestilling på mobilnummer: 469 522 24 / 482 39 422 eller e-post: torekvaeven@hotmail.com.

Saueskinn av Spælsauene, garva på Granberg garveri, er av ypperste kvalitet. De kommer i forskjellige farger, de fleste i  forskjellige grå-toner.  Alle blir trykt med logoen til Kvævenlam. Pris: k. 1.500,- per skinn. Hentes på gården på Kvæven (Sirdalsvegen 7758), eventuelt kan sendes.

Det er også mulig å bestille saueskinnspose til barnevogn/pulk. Disse kommer med trykk og har en flott «brudekant».  De blir sydd for hånd. Det er lang leveringstid på disse, opp til 2-3 mnd.  Pris kr. 6.000,-

Bestilling på mobilnummer: 469 522 24 / 482 39 422 eller e-post: torekvaeven@hotmail.com.